Aamratech. Ons bedrijf. Onze waarden.

Ervaring in de sector

Met meer dan 17 jaar ervaring in de sector kunt u rekenen op professionaliteit en een vlotte service: de klant staat altijd voorop.

De juiste tools

Wij gaan aan de slag met de nieuwste tools en geavanceerde technieken uit de sector voor het beste resultaat.

Cerga certificaat

Ook zijn wij in het bezit van het Cerga certificaat – een kwaliteitslabel voor gasinstallateurs.

Kwaliteit

Wij staan garant voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. U kunt vertrouwen op Aamratech.

G1 certificaat

Wij zijn in het bezit van een G1 certificaat voor onderhoud en installatie van gastoestellen en gasbranders.

Veiligheid

U kunt rekenen op de hoogste graad van veiligheid. Wij werken altijd volgens de geldende regelgeving in de sector.

Met meer dan 17 jaar aan ervaring in de loodgieterij en 20 in elektra realiseert Aamratech steeds kwalitatieve werken. In de ruime regio van Deurne, tot een straal van 30 km – afhankelijk van de klus – zorgen wij al jaren voor tevreden klanten. Steeds werken wij volgens de geldende normen in Vlaanderen. Ook hebben wij de juiste certificaten op zak, zoals het G1- en Cerga certificaat. U kunt zowel terecht voor installatie als onderhoud. Ook bij depannage staan we voor u klaar: in een handomdraai lossen wij al uw problemen op. Neem gerust contact met ons op of lees meer over onze diensten.

Veilig & betrouwbaar

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom handelen wij niet alleen volgens de geldende normen in Vlaanderen, ook maken wij gebruik van het juiste gereedschap en kwalitatief materiaal om uw veiligheid te waarborgen.

Professioneel

Bij Aamratech kunt u rekenen op een professionele afhandeling. Wij zijn betrouwbaar, gediplomeerd en breed gespecialiseerd. Als gecertificeerd installateur zijn wij in vele vakgebieden thuis. Ook hanteren wij altijd een eerlijk tarief.

Stipt en efficiënt

Wij houden ons altijd aan ons woord én het afgesproken tijdstip. Zo verliest u geen kostbare tijd. Ook gaan wij steeds efficiënt te werk. Onze ervaring maakt het mogelijk om uw opdracht snel en nauwkeurig uit te voeren.